Puoti

Aurinkohuoneen Aarteet-puodissa on välitysmyynnissä lähialueen käsityöläisten tuotteita. Tuotteiden valmistukseen on käytetty luonnonmateriaaleja tai ne ovat saaneet innoituksensa luonnosta.  Elintarvikkeita, kosmetiikkaa tai puhdistusaineita ei oteta toistaiseksi myyntiin. Itsetehdyt saippuat kelpaavat, mikäli ne täyttävät niiltä vaaditut turvallisuusvaatimukset.

Puoti on avoinna kesäajan pääsääntöisesti ti-to ja la-su muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Syksyn aukiolo painottuu viikonloppuihin sekä erilaisiin tapahtumiin.

Myytävät tuotteet

Myytävien tuotteiden valmistaja on vastuussa tuotteidensa turvallisuudesta sekä tuotteissa ilmoitettujen tietojen oikeellisuudesta. Myytävien tuotteiden mukana olisi hyvä olla käyttöön, säilytykseen ja hoitoon liittyvät varoitukset ja/tai ohjeistukset sekä valmistajan yhteistiedot.

Myyntiin otetaan vähintään 10 tuotetta/valmistaja.

Myynti ja markkinointi

Aurinkohuoneen Aarteet vastaa tuotteiden esillelaitosta ja myynnistä. Lisäksi tuotteita mainostetaan Aurinkohuoneen Aarteiden somekanavissa (Instagram ja Facebook) ja kotisivuille tulee linkki valmistajan omille sivuille. Tuotteiden valmistaja voi jättää myös käyntikorttejaan tai esitteitään asiakkaita varten.

Tuotteiden valmistaja määrittää tuotteille hinnan ja kuljettaa tuotteet puotiin. Aurinkohuoneen Aarteiden välityspalkkio on 30% myyntituotosta. Välityspalkkion lisäksi tuotteen valmistajalle ei aiheudu muita kuluja.

Mikäli haluat tuotteesi myyntiin meille, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla. Täytä tietolomake ja lähetä se sähköpostitse.

Voit myös tulla käymään puodissa sen aukioloaikana.